Razmutiti puding sa malo mleka, a preostalo mleko zagrejati sa šećerom. Uliti razmućen puding i kuvati dok se ne zgusne.
Penasto izraditi margarin, sjediniti sa ohlađenim pudingom i podeliti masu na tri dela.
U prvi deo dodati mleveni keks, a u drugi otopljenu i prohlađenu čokoladu.
Na tacnu rasporediti prvi fil, zatim čokoladni fil i na kraju žuti fil.
Tortu dekorisati fondanom ili umućenom slatkom pavlakom.
Porcija za odraslu osobu - 130 g
Energetska vrednost porcije - 315 kcal
Natrijum - 381 mg
Masti - 19 g
Masti (%) - 54 %
Zasićene masti - 8 g
Holesterol - 15 mg
Belančevine - 4 g
Belančevine (%) - 5 %
Ugljeni hidrati - 33 g
Ugljeni hidrati (%) - 41 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 65 g
Energetska vrednost porcije - 157.5 kcal
Natrijum - 190.5 mg
Masti - 9.5 g
Masti (%) - 27 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 7.5 mg
Belančevine - 2 g
Belančevine (%) - 2.5 %
Ugljeni hidrati - 16.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 20.5 %
Vlakna - 0.5 g