Braon fil: umutiti penasto belanca, dodati ostale sastojke i dobro promešati.
Žuti fil: margarin penasto umutiti sa šećerima, dodavati jedno po jedno žumance i nastaviti sa mućenjem dok se ne dobije kremasta smesa.
Premazati listove oblatni sa filovima i ređati naizmenično jedan na drugi (žuti krem, braon, krem...). Pritisnuti težom tacnom i ostaviti da se kolač stegne. Iseći na štangle i servirati.
Porcija za odraslu osobu - 50 g
Energetska vrednost porcije - 190 kcal
Belančevine - 3 g
Belančevine (%) - 7 %
Masti - 10 g
Masti (%) - 45 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 53 mg
Ugljeni hidrati - 22 g
Ugljeni hidrati (%) - 48 %
Natrijum - 163 mg
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 25 g
Energetska vrednost porcije - 95 kcal
Belančevine - 1.5 g
Belančevine (%) - 3.5 %
Masti - 5 g
Masti (%) - 22.5 %
Zasićene masti - 1.5 g
Holesterol - 26.5 mg
Ugljeni hidrati - 11 g
Ugljeni hidrati (%) - 24 %
Natrijum - 81.5 mg
Vlakna - 0.5 g