Gustin razmutiti sa malo mleka, a ostatak mleka skuvati sa šećerom.
Dodati razmućeni gustin i kuvati dok se masa ne zgusne. U topao fil staviti čokoladu, mešati dok se ne rastopi pa ostaviti da se ohladi.
Umutiti penasto margarin i sjediniti sa čokoladnim filom.
Piškote umakati u čokoladno mleko i ređati u kalup. Premazati polovinom fila, ređati drugi red piškota pa premazati ostatkom fila.
Ukrasiti tortu čokoladnom glazurom i dobro ohladiti.
Porcija za odraslu osobu - 80 g
Energetska vrednost porcije - 240 kcal
Natrijum - 96 mg
Masti - 15 g
Masti (%) - 56 %
Zasićene masti - 6 g
Holesterol - 71 mg
Belančevine - 4 g
Belančevine (%) - 6 %
Ugljeni hidrati - 24 g
Ugljeni hidrati (%) - 38 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 40 g
Energetska vrednost porcije - 120 kcal
Natrijum - 48 mg
Masti - 7.5 g
Masti (%) - 28 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 35.5 mg
Belančevine - 2 g
Belančevine (%) - 3 %
Ugljeni hidrati - 12 g
Ugljeni hidrati (%) - 19 %
Vlakna - 0.5 g