Umutiti penasto jaja, dodati vanil-šećer, biljnu pavlaku i mutiti dok se masa ne sjedini.
Dodati kesten pire, rum i prethodno otopljenu čokoladu sa puterom.
Masu dobro promešati i staviti u kalup obložen folijom.
Ohlađen rolat izvaditi iz kalupa i preliti glazurom od čokolade. Ukrasiti bademima.
Porcija za odraslu osobu - 95 g
Energetska vrednost porcije - 235 kcal
Natrijum - 50 mg
Masti - 13 g
Masti (%) - 43 %
Zasićene masti - 7 g
Holesterol - 46 mg
Belančevine - 3 g
Belančevine (%) - 5 %
Ugljeni hidrati - 35 g
Ugljeni hidrati (%) - 52 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 47.5 g
Energetska vrednost porcije - 117.5 kcal
Natrijum - 25 mg
Masti - 6.5 g
Masti (%) - 21.5 %
Zasićene masti - 3.5 g
Holesterol - 23 mg
Belančevine - 1.5 g
Belančevine (%) - 2.5 %
Ugljeni hidrati - 17.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 26 %
Vlakna - 0.5 g