Razdvojiti belance od žumanceta.
Umutiti u čvrst sneg belanca, dodati žumanca, polovinu šećera, orahe, brašno i prašak za pecivo.
Razliti masu u pripremljenu tepsiju i ispeći koru u zagrejanoj rerni na 220*C, oko 20 minuta.
Ispečenu koru ohladiti i preseći na dve polovine.
Umutiti margarin sa šećerom, dodati rum i umućenu pavlaku.
Penasto umutiti fil i premazati jednu koru.
Preklopiti sa drugom korom i ostaviti da se stegne kolač.
Iseći na manje kocke, odnosno minjone i preliti čokoladom rastopljenom sa malo ulja.
Na svaki minjon staviti polutku oraha i ostaviti da se stegne.
Porcija za odraslu osobu - 60 g
Energetska vrednost porcije - 270 kcal
Natrijum - 106 mg
Masti - 21 g
Masti (%) - 68 %
Zasićene masti - 6 g
Holesterol - 65 mg
Belančevine - 4 g
Belančevine (%) - 6 %
Ugljeni hidrati - 18 g
Ugljeni hidrati (%) - 26 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 30 g
Energetska vrednost porcije - 135 kcal
Natrijum - 53 mg
Masti - 10.5 g
Masti (%) - 34 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 32.5 mg
Belančevine - 2 g
Belančevine (%) - 3 %
Ugljeni hidrati - 9 g
Ugljeni hidrati (%) - 13 %
Vlakna - 0.5 g