Umutiti penasto margarin, dodavati uz stalno mućenje jaja, šećer, brašno, mleko, prašak za pecivo i kakao.
Razliti smesu u pripremljen kalup za mafine i ispeći u rerni zagrejanoj na 200°C, oko 40 minuta.
Za to vreme pripremiti fil: čokoladu rastopiti i prohladiti. Umutiti penasto margarin i šećer u prahu, dodati čokoladu i promešati.
Kad se mafini prohlade, poređati ih na tacnu, ukrasiti filom i uskršnjim bombonama.
Porcija za odraslu osobu - 90 g
Energetska vrednost porcije - 290 kcal
Natrijum - 184 mg
Masti - 17 g
Masti (%) - 51 %
Zasićene masti - 5 g
Holesterol - 54 mg
Belančevine - 4 g
Belančevine (%) - 5 %
Ugljeni hidrati - 33 g
Ugljeni hidrati (%) - 44 %
Porcija za odraslu osobu - 45 g
Energetska vrednost porcije - 145 kcal
Natrijum - 92 mg
Masti - 8.5 g
Masti (%) - 25.5 %
Zasićene masti - 2.5 g
Holesterol - 27 mg
Belančevine - 2 g
Belančevine (%) - 2.5 %
Ugljeni hidrati - 16.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 22 %