File iseći na kockice i propržiti na zagrejanom ulju. Dodati isečenu šargarepu, papriku, šampinjone, posoliti, pobiberiti i preliti soja sosom i kuvati 15 minuta. Obariti testeninu, servirati na tanjir i preliti mesom u povrću. Preko mućkalice narendati feta sir, posuti kaprom i dodati čeri paradajz
Brojnim naučnim studijama dokazano je kod osetljivih osoba natrijum dovodi do povećanja krvnog pritiska. Osobe koje boluju od visokog krvnog pritiska prilikom pripreme ovog jela treba oprezno da kombinuju soja sos i kuhinjsku so, kako bi unos natrijuma bio u okviru preporučenih vrednosti
Porcija za odraslu osobu - 515 g
Energetska vrednost porcije - 550 kcal
Natrijum - 1180 mg
Masti - 23 g
Masti (%) - 38 %
Zasićene masti - 8 g
Holesterol - 115 mg
Belančevine - 40 g
Belančevine (%) - 30 %
Ugljeni hidrati - 45 g
Ugljeni hidrati (%) - 32 %
Vlakna - 4 g
Porcija za odraslu osobu - 257.5 g
Energetska vrednost porcije - 275 kcal
Natrijum - 590 mg
Masti - 11.5 g
Masti (%) - 19 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 57.5 mg
Belančevine - 20 g
Belančevine (%) - 15 %
Ugljeni hidrati - 22.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 16 %
Vlakna - 2 g