Kare izlupati tučkom za meso. Pomešati mlevenu crvenu papriku, biber, so i ruzmarin i tom mešavinom začiniti meso. Zapeći u gril tiganju i poređati u vatrostalnu činiju. U posebnu posudu narendati trapist, šunku i jaje, promešati a zatim staviti preko mesa. Peći desetak minuta u zagrejanoj rerni na 200 0C. Servirati uz šargarepu i krišku raženog hleba.
Porcija za odraslu osobu - 10 g
Energetska vrednost porcije - 10 kcal
Natrijum - 1430 mg
Masti - 24 g
Masti (%) - 41 %
Zasićene masti - 8 g
Holesterol - 164 mg
Belančevine - 49 g
Belančevine (%) - 37 %
Ugljeni hidrati - 30 g
Ugljeni hidrati (%) - 22 %
Vlakna - 7 g
Porcija za odraslu osobu - 5 g
Energetska vrednost porcije - 5 kcal
Natrijum - 715 mg
Masti - 12 g
Masti (%) - 20.5 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 82 mg
Belančevine - 24.5 g
Belančevine (%) - 18.5 %
Ugljeni hidrati - 15 g
Ugljeni hidrati (%) - 11 %
Vlakna - 3.5 g