Pomešati prezlu, sitno iseckanu žalfiju i parmezan. Meso iseći na šnicle, posoliti i pobiberiti, pa panirati u umućena jaja i prezlu sa žalfijom i parmezanom. Meso ispeći na zagrejanom ulju. Kupus iseći na žilijen, jabuke na tanke ploške, pomešati i preliti jogurtom i sokom od limuna. Servirati paniranu svinjetinu uz salatu od kupusa i jabuka.
Porcija za odraslu osobu - 420 g
Energetska vrednost porcije - 500 kcal
Natrijum - 871 mg
Masti - 26 g
Masti (%) - 45 %
Zasićene masti - 9 g
Holesterol - 199 mg
Belančevine - 40 g
Belančevine (%) - 31 %
Ugljeni hidrati - 32 g
Ugljeni hidrati (%) - 24 %
Vlakna - 5 g
Porcija za odraslu osobu - 210 g
Energetska vrednost porcije - 250 kcal
Natrijum - 435.5 mg
Masti - 13 g
Masti (%) - 22.5 %
Zasićene masti - 4.5 g
Holesterol - 99.5 mg
Belančevine - 20 g
Belančevine (%) - 15.5 %
Ugljeni hidrati - 16 g
Ugljeni hidrati (%) - 12 %
Vlakna - 2.5 g