Jabuke iseći na kriške i kratko izgrilovati na maslinovom ulju.
Ćuretinu iseći na šnicle, rastanjiti tučkom, posoliti, pobiberiti i kratko zapeći sa obe strane. U tepsiju staviti ćuretinu, na svaku šniclu poređati kriške jabuka i kamembera i zapeći u rerni zagrejanoj na 180°C oko 15 minuta, odnosno sve dok se sir ne rastopi.
Orahe kratko propržiti u suvom tiganju, preliti sirupom od đumbira i sokom od paradajza i kuvati sos dok ne provri.
Na tanjir servirati sos, bareni pirinač i kamember ćuretinu i poslužiti toplo.
Porcija za odraslu osobu - 400 g
Energetska vrednost porcije - 650 kcal
Natrijum - 905 mg
Masti - 33 g
Masti (%) - 47 %
Zasićene masti - 11 g
Holesterol - 187 mg
Belančevine - 48 g
Belančevine (%) - 30 %
Ugljeni hidrati - 38 g
Ugljeni hidrati (%) - 23 %
Vlakna - 3 g
Porcija za odraslu osobu - 200 g
Energetska vrednost porcije - 325 kcal
Natrijum - 452.5 mg
Masti - 16.5 g
Masti (%) - 23.5 %
Zasićene masti - 5.5 g
Holesterol - 93.5 mg
Belančevine - 24 g
Belančevine (%) - 15 %
Ugljeni hidrati - 19 g
Ugljeni hidrati (%) - 11.5 %
Vlakna - 1.5 g