Svinjski kare iseći na šnicle, posoliti, pobiberiti i ispeći na zagrejanom ulju sa obe strane.
Jabuke i ananas iseći na kockice. Rastopiti puter, staviti jabuke i sotirati ih oko 3 minuta. Preliti sokom od pomorandže, prokuvati i dodati ananas.
Bareni krompir iseći na kolutove i posuti iseckanim peršunom.
Jelo poslužiti uz prilog od barenog krompira sa peršunom.
Porcija za odraslu osobu - 290 g
Energetska vrednost porcije - 280 kcal
Natrijum - 418 mg
Masti - 12 g
Masti (%) - 37 %
Zasićene masti - 5 g
Holesterol - 58 mg
Belančevine - 21 g
Belančevine (%) - 28 %
Ugljeni hidrati - 26 g
Ugljeni hidrati (%) - 35 %
Vlakna - 3 g
Porcija za odraslu osobu - 145 g
Energetska vrednost porcije - 140 kcal
Natrijum - 209 mg
Masti - 6 g
Masti (%) - 18.5 %
Zasićene masti - 2.5 g
Holesterol - 29 mg
Belančevine - 10.5 g
Belančevine (%) - 14 %
Ugljeni hidrati - 13 g
Ugljeni hidrati (%) - 17.5 %
Vlakna - 1.5 g