Na kratko prepeći bez masnoće komade hleba i preko njih staviti isečene kolutove (0,5 cm) pilećih prsa u crevu.
Preko piletine staviti kolut paradajza i jaje ispečeno na „oko“.
Uz doručak poslužiti jogurt kao napitak.
Porcija za odraslu osobu - 350 g
Energetska vrednost porcije - 354 kcal
Natrijum - 842 mg
Masti - 11 g
Masti (%) - 28 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 211 mg
Belančevine - 27 g
Belančevine (%) - 29 %
Ugljeni hidrati - 39 g
Ugljeni hidrati (%) - 43 %
Vlakna - 4 g
Porcija za odraslu osobu - 175 g
Energetska vrednost porcije - 177 kcal
Natrijum - 421 mg
Masti - 5.5 g
Masti (%) - 14 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 105.5 mg
Belančevine - 13.5 g
Belančevine (%) - 14.5 %
Ugljeni hidrati - 19.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 21.5 %
Vlakna - 2 g