Kifle preseći po dužini i izvaditi sredinu.
Sir sipati u posudu.
Prašku šunku iseći na rezance, mladi luk na kolutove, papriku na komade. Dodati povrće u posudu sa sirom i promešati.
Dobijenom smesom napuniti kifle.
Krastavac iseći na pola i ukrasiti kifle staviti i tanke kriške paradajza.
Uz doručak poslužiti jogurt.
Porcija za odraslu osobu - 535 g
Energetska vrednost porcije - 380 kcal
Natrijum - 1000 mg
Masti - 7 g
Masti (%) - 15 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 25 mg
Belančevine - 32 g
Belančevine (%) - 31 %
Ugljeni hidrati - 57 g
Ugljeni hidrati (%) - 54 %
Vlakna - 9 g
Porcija za odraslu osobu - 267.5 g
Energetska vrednost porcije - 190 kcal
Natrijum - 500 mg
Masti - 3.5 g
Masti (%) - 7.5 %
Zasićene masti - 1.5 g
Holesterol - 12.5 mg
Belančevine - 16 g
Belančevine (%) - 15.5 %
Ugljeni hidrati - 28.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 27 %
Vlakna - 4.5 g