U činiju staviti očišćene kozice, dodati rukolu i na četvrtine isečen čeri paradajz.
Posoliti, sipati maslinovo ulje i balzamiko sirće. Lagano sve promešati.
Kifle iseći uzdužno sa obe strane i izvaditi odsečeni deo kifle (u obliku latiničnog slova V).
Kifle napuniti smesom sa kozicama i vratiti odsečeni deo kifle.
Servirati ih na tanjir i poslužiti sa jogurtom.
Porcija za odraslu osobu - 440 g
Energetska vrednost porcije - 430 kcal
Natrijum - 830 mg
Masti - 10 g
Masti (%) - 19 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 76 mg
Belančevine - 31 g
Belančevine (%) - 25 %
Ugljeni hidrati - 67 g
Ugljeni hidrati (%) - 55 %
Vlakna - 11 g
Porcija za odraslu osobu - 220 g
Energetska vrednost porcije - 215 kcal
Natrijum - 415 mg
Masti - 5 g
Masti (%) - 9.5 %
Zasićene masti - 0.5 g
Holesterol - 38 mg
Belančevine - 15.5 g
Belančevine (%) - 12.5 %
Ugljeni hidrati - 33.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 27.5 %
Vlakna - 5.5 g