Obarene i proceđene makarone pomešati u činiji sa usitnjenim sirom, a zatim staviti u nauljenu vatrostalnu posudu.
Posebno umutiti u činijici jaja i mleko, preliti makarone i zapeći 15-ak minuta u rerni zagrejanoj na 200*C.
Makarone servirati za doručak i poslužiti uz čašu jogurta.
Porcija za odraslu osobu - 465 g
Energetska vrednost porcije - 460 kcal
Natrijum - 870 mg
Masti - 16 g
Masti (%) - 30 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 216 mg
Belančevine - 33 g
Belančevine (%) - 28 %
Ugljeni hidrati - 49 g
Ugljeni hidrati (%) - 42 %
Vlakna - 4 g
Porcija za odraslu osobu - 232.5 g
Energetska vrednost porcije - 230 kcal
Natrijum - 435 mg
Masti - 8 g
Masti (%) - 15 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 108 mg
Belančevine - 16.5 g
Belančevine (%) - 14 %
Ugljeni hidrati - 24.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 21 %
Vlakna - 2 g