Mladi sir izmrviti, dodati parmezan, kiselu pavlaku i jogurt i promešati. Barenu testeninu staviti u činiju, pomešati sa smesom i staviti u tepsiju. Umutiti jaja sa mlekom, preliti preko testenine i odgore posuti rendanim trapistom. Pitu staviti u rernu zagrejanu na 200*C i peći oko 20 minuta.
Porcija za odraslu osobu - 140 g
Energetska vrednost porcije - 490 kcal
Natrijum - 216 mg
Masti - 9 g
Masti (%) - 29 %
Zasićene masti - 5 g
Holesterol - 105 mg
Belančevine - 16 g
Belančevine (%) - 22 %
Ugljeni hidrati - 36 g
Ugljeni hidrati (%) - 49 %
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 70 g
Energetska vrednost porcije - 245 kcal
Natrijum - 108 mg
Masti - 4.5 g
Masti (%) - 14.5 %
Zasićene masti - 2.5 g
Holesterol - 52.5 mg
Belančevine - 8 g
Belančevine (%) - 11 %
Ugljeni hidrati - 18 g
Ugljeni hidrati (%) - 24.5 %
Vlakna - 1 g