Ribu iseći na štapiće, posoliti i ispeći zagrejanom ulju. Zelenu salatu i jabuke iseći takođe na trake, staviti u činiju sa ribom, posoliti, preliti limunovim sokom, posuti cimetom, dodati ranije obaren kukuruz šećerac i servirati.
Cimet je jedan od najstarijih i najaromatičnih začina, slatkog mirisa i toplog ukusa koji se idealno slaže sa jabukama. U prošlosti je bio skup kao zlato dok se danas može naći u svakoj prodavnici po niskoj ceni. Kao začinske, koriste se dve vrste cimeta: cejlonski i cimet kasija, poznat kao kina-cimet, koji potiče iz Burme.
Porcija za odraslu osobu - 410 g
Energetska vrednost porcije - 365 kcal
Natrijum - 520 mg
Masti - 17 g
Masti (%) - 40 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 59 mg
Belančevine - 23 g
Belančevine (%) - 24 %
Ugljeni hidrati - 34 g
Ugljeni hidrati (%) - 36 %
Vlakna - 5 g
Porcija za odraslu osobu - 205 g
Energetska vrednost porcije - 182.5 kcal
Natrijum - 260 mg
Masti - 8.5 g
Masti (%) - 20 %
Zasićene masti - 1.5 g
Holesterol - 29.5 mg
Belančevine - 11.5 g
Belančevine (%) - 12 %
Ugljeni hidrati - 17 g
Ugljeni hidrati (%) - 18 %
Vlakna - 2.5 g