U kipućoj vodi skuvati njoke i ostaviti ih da se ocede. Tunjevinu ocediti od ulja, feferone iseckati na kolutove a praziluk na štapiće. U tiganj sipati ulje i propržiti praziluk, pa dodati tunjevinu, feferone, nanu Iiposoliti. Njoke preliti ljutim povrćem sa tunjevinom, posuti parmezanom i poslužiti.
Porcija za odraslu osobu - 350 g
Energetska vrednost porcije - 480 kcal
Natrijum - 1200 mg
Masti - 16 g
Masti (%) - 30 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 50 mg
Belančevine - 27 g
Belančevine (%) - 23 %
Ugljeni hidrati - 57 g
Ugljeni hidrati (%) - 47 %
Vlakna - 5 g
Porcija za odraslu osobu - 175 g
Energetska vrednost porcije - 240 kcal
Natrijum - 600 mg
Masti - 8 g
Masti (%) - 15 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 25 mg
Belančevine - 13.5 g
Belančevine (%) - 11.5 %
Ugljeni hidrati - 28.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 23.5 %
Vlakna - 2.5 g