U tiganju na zagrejanom ulju prodinstati iseckan crni luk, dodati biftek isečen na tanke trake i dinstati oko 5 minuta. Začiniti i preliti čili sosom. Tortilje posuti barenim pirinčem, preko staviti meso, narendati trapist, zaviti tortilje i ređati u tepsiju. Preko tortilja posuti narendan trapist, preliti ih paradajz sokom i staviti da se zapeku u zagrejanu rernu na 200*C, 10 minuta. Tople tortilje servirati na tanjir.
Porcija za odraslu osobu - 385 g
Energetska vrednost porcije - 580 kcal
Natrijum - 610 mg
Masti - 16 g
Masti (%) - 25 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 113 mg
Belančevine - 46 g
Belančevine (%) - 30 %
Ugljeni hidrati - 65 g
Ugljeni hidrati (%) - 45 %
Vlakna - 8 g
Porcija za odraslu osobu - 192.5 g
Energetska vrednost porcije - 290 kcal
Natrijum - 305 mg
Masti - 8 g
Masti (%) - 12.5 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 56.5 mg
Belančevine - 23 g
Belančevine (%) - 15 %
Ugljeni hidrati - 32.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 22.5 %
Vlakna - 4 g