Na ulju izgrilovati kotlete začinjene dodatkom za jelo. Pri kraju preliti meso mešavinom soja sosa, meda i likera od višnje i ukuvati par minuta. Jabukama izvaditi sredinu, iseći na kolutove, kratko sotirati na zagrejanom puteru i posuti cimetom. Na tanjir servirati pirinač posut peršunovim listom i narom, dodati kotlete i jabuke i preliti aromatičnim sosom.
Porcija za odraslu osobu - 415 g
Energetska vrednost porcije - 500 kcal
Natrijum - 965 mg
Masti - 20 g
Masti (%) - 35 %
Zasićene masti - 7 g
Holesterol - 73 mg
Belančevine - 28 g
Belančevine (%) - 22 %
Ugljeni hidrati - 53 g
Ugljeni hidrati (%) - 43 %
Vlakna - 4 g
Porcija za odraslu osobu - 207.5 g
Energetska vrednost porcije - 250 kcal
Natrijum - 482.5 mg
Masti - 10 g
Masti (%) - 17.5 %
Zasićene masti - 3.5 g
Holesterol - 36.5 mg
Belančevine - 14 g
Belančevine (%) - 11 %
Ugljeni hidrati - 26.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 21.5 %
Vlakna - 2 g