Umutiti penasto belanca, postepeno dodavati šećer i kad se rastopi dodati brašno i promešati. Razliti masu u okrugli kalup i ispeći u rerni zagrejanoj na 180*C. Toplu koru preliti mlekom i ostaviti da se ohladi.
Razmutiti puding od vanile sa 100 g šećera i 2 kašike brašna i skuvati u 500 ml mleka. Isto tako uraditi i sa pudingom od čokolade, s tim da se doda i 40 g čokolade i meša dok se ne rastopi.
Penasto umutiti margarin sa žumancima i podeliti masu na dva dela. U ohlađene pudinge dodati margarin i dobro izmiksati.
Premazati koru belim filom, zatim čokoladnim filom i ukrasiti sa umućenim šlagom i listićima čokolade.
Tortu ostaviti na hladnom mestu do posluženja.
Porcija za odraslu osobu - 150 g
Energetska vrednost porcije - 320 kcal
Natrijum - 290 mg
Masti - 18 g
Masti (%) - 50 %
Zasićene masti - 7 g
Holesterol - 73 mg
Belančevine - 6 g
Belančevine (%) - 8 %
Ugljeni hidrati - 35 g
Ugljeni hidrati (%) - 42 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 75 g
Energetska vrednost porcije - 160 kcal
Natrijum - 145 mg
Masti - 9 g
Masti (%) - 25 %
Zasićene masti - 3.5 g
Holesterol - 36.5 mg
Belančevine - 3 g
Belančevine (%) - 4 %
Ugljeni hidrati - 17.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 21 %
Vlakna - 0.5 g