Povrće skuvati i dobro ohladiti.
Dodati sitno isečene krastavce i sitno isečenu šunku, začiniti, dodati pavlaku i sve sjediniti.
Kifle iseći na kolutove, a na njih staviti polutke kuvanih belanaca, prethodno napunjenih smesom od povrća.
Dekorisati rotkvicama i služiti uz sok od grejpfruta.
Jaja čuvana u frižideru mogu ostati sveža do mesec dana, ali ih ne treba držati u vratima jer će u tom slučaju biti izložena toploti svaki put kada se vrata otvore. Najbolje ih je staviti u kartonske kutije ili neku drugu ambalažu koja će sprečiti isušivanje jaja i upijanje mirisa iz frižidera. Jaja se u ove ambalaže postavljaju tako da budu okrenuta nadole.
Porcija za odraslu osobu - 420 g
Energetska vrednost porcije - 365 kcal
Natrijum - 820 mg
Masti - 8 g
Masti (%) - 20 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 10 mg
Belančevine - 17 g
Belančevine (%) - 18 %
Ugljeni hidrati - 58 g
Ugljeni hidrati (%) - 62 %
Vlakna - 7 g
Porcija za odraslu osobu - 210 g
Energetska vrednost porcije - 182.5 kcal
Natrijum - 410 mg
Masti - 4 g
Masti (%) - 10 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 5 mg
Belančevine - 8.5 g
Belančevine (%) - 9 %
Ugljeni hidrati - 29 g
Ugljeni hidrati (%) - 31 %
Vlakna - 3.5 g