Penasto umutiti margarin sa šećerom u prahu, a zatim dodati kesten pire.
Umutiti slatku pavlaku u čvrst šlag, dodati mlevene orahe, smesu od kestena i lagano promešati. U okrugli kalup sipati masu i ostaviti u frižider da se stegne.
Napraviti preliv od čokolade i margarina, preliti tortu, a po želji može se dekorisati i seckanim ratlukom.
Porcija za odraslu osobu - 110 g
Energetska vrednost porcije - 390 kcal
Natrijum - 94 mg
Masti - 28 g
Masti (%) - 64 %
Zasićene masti - 10 g
Holesterol - 25 mg
Belančevine - 3 g
Belančevine (%) - 3 %
Ugljeni hidrati - 33 g
Ugljeni hidrati (%) - 33 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 55 g
Energetska vrednost porcije - 195 kcal
Natrijum - 47 mg
Masti - 14 g
Masti (%) - 32 %
Zasićene masti - 5 g
Holesterol - 12.5 mg
Belančevine - 1.5 g
Belančevine (%) - 1.5 %
Ugljeni hidrati - 16.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 16.5 %
Vlakna - 0.5 g