Iseći krugove od listova oblandi veličine kalupa za tortu.
Ulupati slatku pavlaku, dodati polovinu rastopljene čokolade i lešnike. Smesu promešati i odvojiti deo za punjenje fišeka. Preostalu smesu staviti između listova oblandi.
Ostatak čokolade rastopiti sa uljem, umočiti fišeke a ostatkom preliti tortu.
Fišeke napuniti preostalim filom, dekorisati i staviti preko torte.
Kornet tortu posuti lešnicima i do posluženja ostaviti na hladnom mestu.
Porcija za odraslu osobu - 70 g
Energetska vrednost porcije - 200 kcal
Natrijum - 51 mg
Masti - 15 g
Masti (%) - 66 %
Zasićene masti - 7 g
Holesterol - 4 mg
Belančevine - 2 g
Belančevine (%) - 4 %
Ugljeni hidrati - 16 g
Ugljeni hidrati (%) - 30 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 35 g
Energetska vrednost porcije - 100 kcal
Natrijum - 25.5 mg
Masti - 7.5 g
Masti (%) - 33 %
Zasićene masti - 3.5 g
Holesterol - 2 mg
Belančevine - 1 g
Belančevine (%) - 2 %
Ugljeni hidrati - 8 g
Ugljeni hidrati (%) - 15 %
Vlakna - 0.5 g