Belanca penasto umutiti, a zatim dodati šećer u prahu, ulje, brašno, orahe, suvo grožđe i koru od limuna.
Sastojke dobro umutiti, a zatim smesu naliti u podmazan rebrasti kalup.
Peći u rerni zagrejanoj na 200°C oko 30 minuta.
Kolač prohladiti, izvaditi iz kalupa i iseći.
Komisbrot servirati i posuti šećerom u prahu.
Porcija za odraslu osobu - 70 g
Energetska vrednost porcije - 220 kcal
Belančevine - 5 g
Belančevine (%) - 8 %
Masti - 11 g
Masti (%) - 45 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 0 mg
Ugljeni hidrati - 27 g
Ugljeni hidrati (%) - 47 %
Natrijum - 29 mg
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 35 g
Energetska vrednost porcije - 110 kcal
Belančevine - 2.5 g
Belančevine (%) - 4 %
Masti - 5.5 g
Masti (%) - 22.5 %
Zasićene masti - 0.5 g
Holesterol - 0 mg
Ugljeni hidrati - 13.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 23.5 %
Natrijum - 14.5 mg
Vlakna - 1 g