Ušpinovati šećer sa vodom, da bude gusto (kao za slatko). U to dodati margarin, mleveni keks, orahe i rastopljenu čokoladu. Rasporediti smesu po kalupu. Napraviti glazuru od ušpinovanog šećera sa vodom, margarinom i mlekom u prahu. Preliti glazurom donju masu, rasporediti ravnomerno i ostaviti kolač na hladnom mestu da se ohladi i stegne. Kinder kolač iseći na kocke i po želji ukrasiti sa malo istopljene čokolade.
Porcija za odraslu osobu - 20 g
Energetska vrednost porcije - 80 kcal
Natrijum - 70 mg
Masti - 5 g
Masti (%) - 51 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 0 mg
Belančevine - 1 g
Belančevine (%) - 4 %
Ugljeni hidrati - 9 g
Ugljeni hidrati (%) - 45 %
Vlakna - 0 g
Porcija za odraslu osobu - 10 g
Energetska vrednost porcije - 40 kcal
Natrijum - 35 mg
Masti - 2.5 g
Masti (%) - 25.5 %
Zasićene masti - 0.5 g
Holesterol - 0 mg
Belančevine - 0.5 g
Belančevine (%) - 2 %
Ugljeni hidrati - 4.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 22.5 %
Vlakna - 0 g