Pomorandže i ananas iseći na kolutove, a banane ostaviti cele.
Izgrilovati voće sa obe strane i prohladiti.
U šerpici rastopiti margarin, dodati šećer i vodu i kuvati dok se ne zgusne.
Voće rasporediti u činiju, posuti cimetom i orasima i preliti šećernom glazurom.
Porcija za odraslu osobu - 330 g
Energetska vrednost porcije - 390 kcal
Natrijum - 25 mg
Masti - 14 g
Masti (%) - 31 %
Zasićene masti - 2 g
Belančevine - 5 g
Belančevine (%) - 5 %
Ugljeni hidrati - 65 g
Ugljeni hidrati (%) - 64 %
Vlakna - 7 g
Porcija za odraslu osobu - 165 g
Energetska vrednost porcije - 195 kcal
Natrijum - 12.5 mg
Masti - 7 g
Masti (%) - 15.5 %
Zasićene masti - 1 g
Belančevine - 2.5 g
Belančevine (%) - 2.5 %
Ugljeni hidrati - 32.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 32 %
Vlakna - 3.5 g