Za prvi fil penasto umutiti margarin sa šećerom u prahu, dodati rum i kesten pire, promešati i sjediniti fil. Za drugi fil umutiti jaja sa šećerom, kuvati na pari dok se ne zgusne, dodati čokoladu, rastopiti i ohladiti. U ohlađen fil dodati penasto umućen margarin, promešati i sjediniti i ovaj fil. Za treći fil razmutiti puding sa malo mleka, a u preostalo mleko staviti šećer, zagrejati, dodati puding i kuvati dok se ne zgusne. Puding ohladiti, dodati umućen margarin i sjediniti. Sva tri fila dobro ohladiti. U kalup staviti prvo fil od kestena, narendati čokoladu, staviti drugi fil i preko njega narendati čokoladu, a zatim staviti i treći fil. Preko cele torte narendati preostalu čokoladu i ostaviti u frižider da se dobro ohladi.
Porcija za odraslu osobu - 100 g
Energetska vrednost porcije - 310 kcal
Natrijum - 189 mg
Masti - 20 g
Masti (%) - 55 %
Zasićene masti - 7 g
Holesterol - 38 mg
Belančevine - 3 g
Belančevine (%) - 5 %
Ugljeni hidrati - 79 g
Ugljeni hidrati (%) - 40 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 50 g
Energetska vrednost porcije - 155 kcal
Natrijum - 94.5 mg
Masti - 10 g
Masti (%) - 27.5 %
Zasićene masti - 3.5 g
Holesterol - 19 mg
Belančevine - 1.5 g
Belančevine (%) - 2.5 %
Ugljeni hidrati - 39.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 20 %
Vlakna - 0.5 g