Mleveni keks pomešati sa rastopljenim puterom i mlekom, sjediniti i koru rasporediti po kalupu. Ostaviti u frižider da se ohladi.
Slatku pavlaku ulupati u čvrst šlag, dodati mileram, šećer u prahu i rastopljen želatin. Umutiti fil i staviti preko kore. Ostaviti da se ohladi.
Skuvati voće sa šećerom i vodom, dodati želatin, staviti preko fila i ostaviti na hladnom da se stegne.
Porcija za odraslu osobu - 135 g
Energetska vrednost porcije - 320 kcal
Belančevine - 10 g
Belančevine (%) - 12 %
Masti - 22 g
Masti (%) - 59 %
Zasićene masti - 13 g
Holesterol - 67 mg
Ugljeni hidrati - 73 g
Ugljeni hidrati (%) - 29 %
Natrijum - 248 mg
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 67.5 g
Energetska vrednost porcije - 160 kcal
Belančevine - 5 g
Belančevine (%) - 6 %
Masti - 11 g
Masti (%) - 29.5 %
Zasićene masti - 6.5 g
Holesterol - 33.5 mg
Ugljeni hidrati - 36.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 14.5 %
Natrijum - 124 mg
Vlakna - 0.5 g