U činiji pomešati mleveni keks, skuvanu i ohlađenu kafu i margarin. Rasporediti masu u kalup i ostaviti da se stegne. Želatin razmutiti u kapućinu i ostaviti da odstoji. Umutiti biljnu pavlaku, dodati sitan sir, šećer u prahu i pripremljen želatin. Promešati i sipati krem preko keksa. Posuti iseckanim lešnikom i dobro ohladiti. Servirati kapućno tortu sa sirom i po želji preliti čokoladnim topingom.
Porcija za odraslu osobu - 85 g
Energetska vrednost porcije - 185 kcal
Natrijum - 283 mg
Masti - 8 g
Masti (%) - 36 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 1 mg
Belančevine - 8 g
Belančevine (%) - 16 %
Ugljeni hidrati - 23 g
Ugljeni hidrati (%) - 48 %
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 42.5 g
Energetska vrednost porcije - 92.5 kcal
Natrijum - 141.5 mg
Masti - 4 g
Masti (%) - 18 %
Zasićene masti - 1.5 g
Holesterol - 0.5 mg
Belančevine - 4 g
Belančevine (%) - 8 %
Ugljeni hidrati - 11.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 24 %
Vlakna - 1 g