Za koru izmešati keks i sok od jabuke. Rasporediti masu u kalup i ohladiti. Izrendati tofu sir u činiju. Umutiti biljnu pavlaku, dodati sir od soje, izrendan tofu sir, šećer u prahu i čokoladni kornfleks. Promešati, napraviti fil i sipati u kalup preko kore od keksa. Ukrasiti ljuspicama kornfleksa i ostaviti na hladnom da se stegne. Laganu tortu od tofu sira servirati i poslužiti hladnu.
Porcija za odraslu osobu - 70 g
Energetska vrednost porcije - 220 kcal
Natrijum - 59 mg
Masti - 8 g
Masti (%) - 26 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 0 mg
Belančevine - 7 g
Belančevine (%) - 9 %
Ugljeni hidrati - 51 g
Ugljeni hidrati (%) - 65 %
Vlakna - 3 g
Porcija za odraslu osobu - 35 g
Energetska vrednost porcije - 110 kcal
Natrijum - 29.5 mg
Masti - 4 g
Masti (%) - 13 %
Zasićene masti - 0.5 g
Holesterol - 0 mg
Belančevine - 3.5 g
Belančevine (%) - 4.5 %
Ugljeni hidrati - 25.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 32.5 %
Vlakna - 1.5 g