Umutiti žumanca sa šećerom i kuvati na pari uz stalno mešanje dok se šećer ne rastopi. U toplu smesu dodati čokoladu i margarin, rastopiti i ostaviti da se ohladi. Zatim dodati mleveni kikiriki, umesiti i ostaviti da se malo stegne. Od smese formirati bombice, uvaljati u mleveni kikiriki i staviti u papirne korpice.
Porcija za odraslu osobu - 30 g
Energetska vrednost porcije - 180 kcal
Natrijum - 35 mg
Masti - 14 g
Masti (%) - 64 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 21 mg
Belančevine - 5 g
Belančevine (%) - 10 %
Ugljeni hidrati - 12 g
Ugljeni hidrati (%) - 26 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 15 g
Energetska vrednost porcije - 90 kcal
Natrijum - 17.5 mg
Masti - 7 g
Masti (%) - 32 %
Zasićene masti - 1.5 g
Holesterol - 10.5 mg
Belančevine - 2.5 g
Belančevine (%) - 5 %
Ugljeni hidrati - 6 g
Ugljeni hidrati (%) - 13 %
Vlakna - 0.5 g