Na pari umutiti jaja i šećer.
Dodati margarin i čokoladu i na tihoj vatri kuvati fil dok se sastojci ne rastope.
Zatim dodati rum i kikiriki i lagano promešati.
Nafilovati svaku oblatnu i ređati jenu na drugu.
Ostaviti da se prohladi i stegne kolač.
Iseći na štanglice i servirati.
Porcija za odraslu osobu - 30 g
Energetska vrednost porcije - 130 kcal
Natrijum - 56 mg
Masti - 9 g
Masti (%) - 62 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 21 mg
Belančevine - 2 g
Belančevine (%) - 7 %
Ugljeni hidrati - 10 g
Ugljeni hidrati (%) - 32 %
Vlakna - 0 g
Porcija za odraslu osobu - 15 g
Energetska vrednost porcije - 65 kcal
Natrijum - 28 mg
Masti - 4.5 g
Masti (%) - 31 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 10.5 mg
Belančevine - 1 g
Belančevine (%) - 3.5 %
Ugljeni hidrati - 5 g
Ugljeni hidrati (%) - 16 %
Vlakna - 0 g