Umutiti penasto belanca, dodati žumanca, šećer, brašno i prašak za pecivo.
Masu razliti u pripremljen kalup i ispeći u zagrejanoj rerni na 220*C, oko 25 minuta.
Toplu koru poprskati likerom od kokosa.
U šerpi umutiti penasto žumanca i šećer.
Zagrejati masu, dodati belu čokoladu i uz mešanje kuvati dok se ne zgusne.
Ostaviti da se ohladi.
Slatku pavlaku umutiti u šlag, dodati krem od čokolade, promešati i premazati fil preko kore.
Tortu posuti sa tropskim voćem, ohladiti i servirati.
Porcija za odraslu osobu - 80 g
Energetska vrednost porcije - 200 kcal
Natrijum - 61 mg
Masti - 8 g
Masti (%) - 36 %
Zasićene masti - 6 g
Holesterol - 105 mg
Belančevine - 3 g
Belančevine (%) - 6 %
Ugljeni hidrati - 29 g
Ugljeni hidrati (%) - 58 %
Vlakna - 0 g
Porcija za odraslu osobu - 40 g
Energetska vrednost porcije - 100 kcal
Natrijum - 30.5 mg
Masti - 4 g
Masti (%) - 18 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 52.5 mg
Belančevine - 1.5 g
Belančevine (%) - 3 %
Ugljeni hidrati - 14.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 29 %
Vlakna - 0 g