U zagrejanom tiganju zapeći kriške hleba.
Kada se zapeče donja strana, okrenuti, staviti list pršute i kolut mocarele.
Posuti bosiljkom i peći dok se sir ne otopi.
Na tanjir servirati rukolu, preliti uljem i balzamikom, servirati tople sendviče i dodati čeri paradajz.
Porcija za odraslu osobu - 235 g
Energetska vrednost porcije - 390 kcal
Natrijum - 900 mg
Masti - 17 g
Masti (%) - 31 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 22 mg
Belančevine - 32 g
Belančevine (%) - 26 %
Ugljeni hidrati - 52 g
Ugljeni hidrati (%) - 43 %
Vlakna - 6 g
Porcija za odraslu osobu - 117.5 g
Energetska vrednost porcije - 195 kcal
Natrijum - 450 mg
Masti - 8.5 g
Masti (%) - 15.5 %
Zasićene masti - 0.5 g
Holesterol - 11 mg
Belančevine - 16 g
Belančevine (%) - 13 %
Ugljeni hidrati - 26 g
Ugljeni hidrati (%) - 21.5 %
Vlakna - 3 g