Sjediniti sastojke za preliv u činiji. Skuše premazati prelivom i staviti da se griluje. Tokom pečenja prelivati po malo pripremljenim prelivom. Pečene skuše poređati na tacnu i posuti seckanim prazilukom.
Porcija za odraslu osobu - 340 g
Energetska vrednost porcije - 710 kcal
Natrijum - 306 mg
Masti - 52 g
Masti (%) - 65 %
Zasićene masti - 11 g
Holesterol - 160 mg
Belančevine - 41 g
Belančevine (%) - 23 %
Ugljeni hidrati - 21 g
Ugljeni hidrati (%) - 12 %
Vlakna - 3 g
Porcija za odraslu osobu - 170 g
Energetska vrednost porcije - 355 kcal
Natrijum - 153 mg
Masti - 26 g
Masti (%) - 32.5 %
Zasićene masti - 5.5 g
Holesterol - 80 mg
Belančevine - 20.5 g
Belančevine (%) - 11.5 %
Ugljeni hidrati - 10.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 6 %
Vlakna - 1.5 g