U činiji pomešati kečap, sok limete, đumbir, ulje, šećer i začine. Staviti unutra kotlete ribe i ostaviti pola sata da odstoje. Nakon toga ih grilovati na tihoj vatri. Za to vreme pripremiti prilog: iseckati povrće i korijander u činiju, dodati pirinač, ulje, so i promešati. Servirati kotlete i prilog na tanjir i posuti listićima korijandera.
Porcija za odraslu osobu - 450 g
Energetska vrednost porcije - 580 kcal
Natrijum - 575 mg
Masti - 28 g
Masti (%) - 44 %
Zasićene masti - 5 g
Holesterol - 198 mg
Belančevine - 56 g
Belančevine (%) - 39 %
Ugljeni hidrati - 25 g
Ugljeni hidrati (%) - 17 %
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 225 g
Energetska vrednost porcije - 290 kcal
Natrijum - 287.5 mg
Masti - 14 g
Masti (%) - 22 %
Zasićene masti - 2.5 g
Holesterol - 99 mg
Belančevine - 28 g
Belančevine (%) - 19.5 %
Ugljeni hidrati - 12.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 8.5 %
Vlakna - 1 g