Ćuretinu iseći na šnicle, zatim na veće kocke, začiniti dodatkom za jelo, pobiberiti i ispeći na zagrejanom maslinovom ulju. Preliti pečeno meso konjakom i flambirati. Kad alkohol ispari, dodati kari, biljnu pavlaku i kratko prokuvati. Na tanjir servirati rukolu, u sredinu staviti gotovu ćuretinu i posuti narom. Flambiranu kari ćuretinu poslužiti toplu.
Porcija za odraslu osobu - 300 g
Energetska vrednost porcije - 470 kcal
Natrijum - 410 mg
Masti - 25 g
Masti (%) - 53 %
Zasićene masti - 8 g
Holesterol - 130 mg
Belančevine - 45 g
Belančevine (%) - 39 %
Ugljeni hidrati - 10 g
Ugljeni hidrati (%) - 8 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 150 g
Energetska vrednost porcije - 235 kcal
Natrijum - 205 mg
Masti - 12.5 g
Masti (%) - 26.5 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 65 mg
Belančevine - 22.5 g
Belančevine (%) - 19.5 %
Ugljeni hidrati - 5 g
Ugljeni hidrati (%) - 4 %
Vlakna - 0.5 g