Ananas i tikvice iseći na kockice.
U voku zagrejati 2 kašičice ulja. Dodati iseckan crveni luk i pržiti 2 minuta. Dodati ananas, tikvice i grašak. Pržiti još 2 minuta.
Izvaditi povrće iz voka, uliti ostatak ulja i kad se zagreje dodati piletinu i pržiti 2 do 3 minuta, dok piletina ne porumeni.
U vok vratiti povrće, preliti stir-fry sosom i kuvati uz mešanje oko 1 minut.
Servirati jelo na tanjir i poslužiti.
Porcija za odraslu osobu - 270 g
Energetska vrednost porcije - 220 kcal
Belančevine - 24 g
Belančevine (%) - 45 %
Masti (%) - 6 %
Masti (%) - 26 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 51 mg
Ugljeni hidrati (%) - 122 %
Ugljeni hidrati (%) - 29 %
Natrijum - 16 mg
Vlakna - 4 g
Porcija za odraslu osobu - 135 g
Energetska vrednost porcije - 110 kcal
Belančevine - 12 g
Belančevine (%) - 22.5 %
Masti (%) - 3 %
Masti (%) - 13 %
Zasićene masti - 0.5 g
Holesterol - 25.5 mg
Ugljeni hidrati (%) - 61 %
Ugljeni hidrati (%) - 14.5 %
Natrijum - 8 mg
Vlakna - 2 g