Pileće meso iseći na štapiće i ispeći na zagrejanom maslinovom ulju.
Zelenu salatu iseći, staviti u činiju i dodati krastavac isečen na kolutove i čeri isečen na polovine.
Salatu posoliti, preliti maslinovim uljem i promešati. Servirati salatu na tanjir i preko nje staviti ispečene štapiće piletine i kolutove barenih jaja.
Pileću salatu sa barenim jajima poslužiti kao hladno predjelo.
Porcija za odraslu osobu - 320 g
Energetska vrednost porcije - 275 kcal
Natrijum - 293 mg
Masti - 17 g
Masti (%) - 55 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 256 mg
Belančevine - 25 g
Belančevine (%) - 37 %
Ugljeni hidrati - 3 g
Ugljeni hidrati (%) - 8 %
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 160 g
Energetska vrednost porcije - 137.5 kcal
Natrijum - 146.5 mg
Masti - 8.5 g
Masti (%) - 27.5 %
Zasićene masti - 1.5 g
Holesterol - 128 mg
Belančevine - 12.5 g
Belančevine (%) - 18.5 %
Ugljeni hidrati - 1.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 4 %
Vlakna - 1 g