Staviti prvu koru na radnu površinu, premazati mešavinom ulja i vode, preklopiti drugom korom, ponovo premazati i na kraju staviti treću koru.
Poređati komadiće tunjevine, dodati rendane krastavce, narendati jaja i staviti preostale tri kore. Uviti u rolat. Rolat iseći na rolnice, poređati u pleh i premazati jajetom umućenim sa kiselom pavlakom.
Posuti iseckanim bosiljkom i peći u rerni zagrejanoj na 200°C oko 30 minuta.
Porcija za odraslu osobu - 70 g
Energetska vrednost porcije - 140 kcal
Natrijum - 316 mg
Masti - 6 g
Masti (%) - 40 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 41 mg
Belančevine - 7 g
Belančevine (%) - 20 %
Ugljeni hidrati - 14 g
Ugljeni hidrati (%) - 40 %
Vlakna - 1 g
Porcija za odraslu osobu - 35 g
Energetska vrednost porcije - 70 kcal
Natrijum - 158 mg
Masti - 3 g
Masti (%) - 20 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 20.5 mg
Belančevine - 3.5 g
Belančevine (%) - 10 %
Ugljeni hidrati - 7 g
Ugljeni hidrati (%) - 20 %
Vlakna - 0.5 g