Pečurke iseći na krupnije komade i na 2 minuta obariti u vreloj vodi u koju je dodato sirće i so. Obarene pečurke ocediti i sipati u činiju. Piletinu skuvati i iseći na štapiće. Grašak isprati i sjediniti sa piletinom i pečurkama. Dodati izrendan celer, sok od pola limuna, senf, pavlaku i začine. Sve lagano izmešati, začiniti i servirati.
Porcija za odraslu osobu - 330 g
Energetska vrednost porcije - 370 kcal
Natrijum - 850 mg
Masti - 12 g
Masti (%) - 29 %
Zasićene masti - 6 g
Holesterol - 50 mg
Belančevine - 26 g
Belančevine (%) - 27 %
Ugljeni hidrati - 42 g
Ugljeni hidrati (%) - 44 %
Vlakna - 6 g
Porcija za odraslu osobu - 165 g
Energetska vrednost porcije - 185 kcal
Natrijum - 425 mg
Masti - 6 g
Masti (%) - 14.5 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 25 mg
Belančevine - 13 g
Belančevine (%) - 13.5 %
Ugljeni hidrati - 21 g
Ugljeni hidrati (%) - 22 %
Vlakna - 3 g