U činiju narendati trapist, dodati iseckanu papriku, pelat, ulje, začine i promešati. Uzeti jednu tortilju premazati ivice uljem, rasporediti nadev, preklopiti drugom tortiljem i blago pritisnuti ivice da se zalepe. Staviti tortilje na gril i ispeći ih. Kratko prohladiti tortilje i iseći na 4 parčeta i poslužiti.
Porcija za odraslu osobu - 260 g
Energetska vrednost porcije - 440 kcal
Natrijum - 721 mg
Masti - 29 g
Masti (%) - 52 %
Zasićene masti - 12 g
Holesterol - 57 mg
Belančevine - 28 g
Belančevine (%) - 22 %
Ugljeni hidrati - 32 g
Ugljeni hidrati (%) - 26 %
Vlakna - 20 g
Porcija za odraslu osobu - 130 g
Energetska vrednost porcije - 220 kcal
Natrijum - 360.5 mg
Masti - 14.5 g
Masti (%) - 26 %
Zasićene masti - 6 g
Holesterol - 28.5 mg
Belančevine - 14 g
Belančevine (%) - 11 %
Ugljeni hidrati - 16 g
Ugljeni hidrati (%) - 13 %
Vlakna - 10 g