Meso rastanjiti tučkom za meso.
Mocarelu narendati u činiju, dodati orahe i peršunov list, promešati, i staviti na rastanjeno meso.
Uviti meso u rolnice i peći na delu maslinovog ulja.
Kad je meso pečeno, preliti ga konjakom i flambirati.
Povrće: anis, tikvice, šargarepu i papriku sitno iseckati i da bi ostalo al dente, kratko ga prodinstati na preostalom maslinovom ulju.
Povrće posoliti, pobiberiti, posuti peršunovim listom i preliti sokom od limuna. Servirati punjenu piletinu uz prilog od povrća i poslužiti toplo.
Porcija za odraslu osobu - 410 g
Energetska vrednost porcije - 520 kcal
Natrijum - 500 mg
Masti - 30 g
Masti (%) - 52 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 73 mg
Belančevine - 42 g
Belančevine (%) - 32 %
Ugljeni hidrati - 14 g
Ugljeni hidrati (%) - 16 %
Vlakna - 5 g
Porcija za odraslu osobu - 205 g
Energetska vrednost porcije - 260 kcal
Natrijum - 250 mg
Masti - 15 g
Masti (%) - 26 %
Zasićene masti - 1.5 g
Holesterol - 36.5 mg
Belančevine - 21 g
Belančevine (%) - 16 %
Ugljeni hidrati - 7 g
Ugljeni hidrati (%) - 8 %
Vlakna - 2.5 g