U činiji pomešati kečap, med, ulje, bosiljak, origano, so i biber. Staviti pileća krilca u smesu i ostaviti da odstoje 30 minuta. Tako začinjena krilca peći 35 minuta u zagrejanoj rerni na 200 0C. Na tanjir staviti listove salate i preko njih krilca uz prethodno obareno povrće.
Porcija za odraslu osobu - 410 g
Energetska vrednost porcije - 415 kcal
Natrijum - 1150 mg
Masti - 13 g
Masti (%) - 28 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 85 mg
Belančevine - 38 g
Belančevine (%) - 36 %
Ugljeni hidrati - 37 g
Ugljeni hidrati (%) - 36 %
Vlakna - 5 g
Porcija za odraslu osobu - 205 g
Energetska vrednost porcije - 207.5 kcal
Natrijum - 575 mg
Masti - 6.5 g
Masti (%) - 14 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 42.5 mg
Belančevine - 19 g
Belančevine (%) - 18 %
Ugljeni hidrati - 18.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 18 %
Vlakna - 2.5 g