Piletinu iseći na šnicle, začiniti, uviti u listiće slanine i ispeći na delu maslinovog ulja. Voće iseći na kocke, nanizati na žicu za ražnjić i izgrilovati na preostalom delu ulja. Piletinu servirati na tanjir uz voćne havaji ražnjiće.
Porcija za odraslu osobu - 360 g
Energetska vrednost porcije - 530 kcal
Natrijum - 1060 mg
Masti - 22 g
Masti (%) - 35 %
Zasićene masti - 6 g
Holesterol - 96 mg
Belančevine - 39 g
Belančevine (%) - 27 %
Ugljeni hidrati - 55 g
Ugljeni hidrati (%) - 38 %
Vlakna - 8 g
Porcija za odraslu osobu - 180 g
Energetska vrednost porcije - 265 kcal
Natrijum - 530 mg
Masti - 11 g
Masti (%) - 17.5 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 48 mg
Belančevine - 19.5 g
Belančevine (%) - 13.5 %
Ugljeni hidrati - 27.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 19 %
Vlakna - 4 g