Svinjski file iseći na manje komade i propržiti na bundevinom ulju. Dodati hidrirane komadiće soje, začiniti i zajedno peći oko dva minuta. U činiji pomešati crveni pasulj i kukuruz, dodati file sa sojom i promešati. Staviti u vatrostalnu činiju, narendati trapist i zapeći oko 15 minuta u rerni zagrejanoj na 200°C. Tortilju iseći na trouglove i prepeći u suvom tiganju. Servirati musaku od soje uz tortilje.
Porcija za odraslu osobu - 350 g
Energetska vrednost porcije - 780 kcal
Natrijum - 603 mg
Masti - 33 g
Masti (%) - 27 %
Zasićene masti - 17 g
Holesterol - 129 mg
Belančevine - 71 g
Belančevine (%) - 35 %
Ugljeni hidrati - 55 g
Ugljeni hidrati (%) - 28 %
Vlakna - 9 g
Porcija za odraslu osobu - 175 g
Energetska vrednost porcije - 390 kcal
Natrijum - 301.5 mg
Masti - 16.5 g
Masti (%) - 13.5 %
Zasićene masti - 8.5 g
Holesterol - 64.5 mg
Belančevine - 35.5 g
Belančevine (%) - 17.5 %
Ugljeni hidrati - 27.5 g
Ugljeni hidrati (%) - 14 %
Vlakna - 4.5 g