Na ulju kratko propržiti sitno iseckan beli luk, dodati spanać, isečen čeri paradajz i suvi vrat.
Prodinstati, dodati parmezan i začiniti. Nadev staviti preko testa za lazanje, umotati kanelone i staviti u tepsiju.
Preliti sokom od paradajza i pavlakom za kuvanje, posuti rendanim trapistom i peći u rerni zagrejanoj na 200*C oko 15 minuta.
Porcija za odraslu osobu - 270 g
Energetska vrednost porcije - 410 kcal
Natrijum - 776 mg
Masti - 16 g
Masti (%) - 35 %
Zasićene masti - 8 g
Holesterol - 56 mg
Belančevine - 22 g
Belančevine (%) - 21 %
Ugljeni hidrati - 46 g
Ugljeni hidrati (%) - 44 %
Vlakna - 3 g
Porcija za odraslu osobu - 135 g
Energetska vrednost porcije - 205 kcal
Natrijum - 388 mg
Masti - 8 g
Masti (%) - 17.5 %
Zasićene masti - 4 g
Holesterol - 28 mg
Belančevine - 11 g
Belančevine (%) - 10.5 %
Ugljeni hidrati - 23 g
Ugljeni hidrati (%) - 22 %
Vlakna - 1.5 g