Iseći crni i beli luk, staviti u blender i usitniti.
kečap, pivo, med, sok od limuna, vinsko sirće, senf, biber, vuster i čili sos i dobro promešati.
Sos od piva možete servirati uz meso pripremljeno na roštilju.
Porcija za odraslu osobu - 100 g
Energetska vrednost porcije - 110 kcal
Belančevine - 1 g
Belančevine (%) - 4 %
Masti - 0 g
Masti (%) - 3 %
Zasićene masti - 6 g
Holesterol - 0 mg
Ugljeni hidrati - 28 g
Ugljeni hidrati (%) - 93 %
Natrijum - 709 mg
Vlakna - 0 g
Porcija za odraslu osobu - 50 g
Energetska vrednost porcije - 55 kcal
Belančevine - 0.5 g
Belančevine (%) - 2 %
Masti - 0 g
Masti (%) - 1.5 %
Zasićene masti - 3 g
Holesterol - 0 mg
Ugljeni hidrati - 14 g
Ugljeni hidrati (%) - 46.5 %
Natrijum - 354.5 mg
Vlakna - 0 g