U dublju činiju staviti rendane jabuke, preliti sokom od limuna, dodati marinirani ren, majonez i mileram, posoliti, pobiberiti i dobro promešati sastojke.
Hladni ren sos poslužiti uz kuvano meso.
Porcija za odraslu osobu - 100 g
Energetska vrednost porcije - 135 kcal
Belančevine - 1 g
Belančevine (%) - 3 %
Masti - 10 g
Masti (%) - 67 %
Zasićene masti - 2 g
Holesterol - 1 mg
Ugljeni hidrati - 10 g
Ugljeni hidrati (%) - 30 %
Natrijum - 331 mg
Vlakna - 2 g
Porcija za odraslu osobu - 50 g
Energetska vrednost porcije - 67.5 kcal
Belančevine - 0.5 g
Belančevine (%) - 1.5 %
Masti - 5 g
Masti (%) - 33.5 %
Zasićene masti - 1 g
Holesterol - 0.5 mg
Ugljeni hidrati - 5 g
Ugljeni hidrati (%) - 15 %
Natrijum - 165.5 mg
Vlakna - 1 g